Velkommen til KnitBtch.dk

Her kan du følge mine strikkeeventyr og læse fantastiske boganmeldelser

Jeg starter med STRIK PÅ BUDGET af Kristine Sloth.

Stik på budget er en fantastik bog for alle. For nybegynderen er der god hjælp at hente i forhold til strikketeknikker og opskrifter, der er skrevet i et let forståeligt sprog OG! Alle opskrifter er designet til garn i en prisklasse, der er til at betale. Samtidig bruger de fleste opskrifter forholdsvis tykt garn, eller dobbeltholdt garn med tilsvarende tykke pinde, så projekterne hurtigt strikket færdig.
Den mere øvede strikker vil sætte pris på alsidigheden i opskrifterne. Der er både veste, trøjer og huer. Forfatterens fokus på, at lave let forståelige opskrifter, der på den ene side er enormt simple men samtidig oser “klassisk-stil” gør, at der er rig mulighed for den øvede strikker at eksperimenter med at ændre på pasform, udskæringer eller ændre garntype.

Strik på budget får 5 ud af 5 garnnøgler fra mig og kan købes her!

4 Kommentarer on “Velkommen til KnitBtch.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *